RÓLUNK

Török minőségi áruk széles választéka!

Alap gondolat, hitvallás, történelem és jövő…

Cégcsoportunk a 1990-es évek végén kezdte meg működését főként Törökországi lakástextil (asztalterítő, fürdőszoba szőnyeg, zuhanyfüggöny stb.) import termékek importálásával.
A hosszú évek alatt a Magyarországi partnerekkel kialakított gyümölcsöző kapcsolatokon kívül értékes nemzetközi értékesítési pontokat alakított ki Közép és Kelet Európai piacon is (Csehország, Szlovákia, Románia, Ukrajna, Lengyelország, Szerbia, Horvátország).
Minden általunk képviselt terméket közvetlenül a termékfejlesztésben és az értékesítésben is együtt működve a legnagyobb gyárakból vásároljuk, gyártatjuk az adott piacok lokális igényeinek megfelelően. Török minőséget a fogyasztók folyamatosan keresik, így ér be a minőségi termékek gyártása melletti kitartásunk.
2015-ben Cégcsoportunk vezetősége egy budapesti nagykereskedés megnyitása mellett döntött. A saját termékeink mellett folyamatosan bővítjük választékunkat, annak megfelelően partnereink is lakossági vásárlóinknak mire van igénye.
Aki minket választ kedves, pontos kiszolgálást kap folyamatosan trendi és jó árszínvonal melletti magas minőséget.

Keressen minket bizalommal, állunk szíves rendelkezésükre!

  • Nagyon elégedett voltam a kiszolgálással (az eladók kedvesek és segítőkészek) és jó dolgokat is találtam elfogadható áron.
  • Nem csak a kisfiam, de én is nagyon élvezzük új szerzeményünket. Köszönjük a gyors szállítást.
  • Teljesen elégedett voltam a kiszolgálással, a minőséggel! Örülök hogy ilyen kedvező áron jutottam ehhez a szolgáltatáshoz! Köszönet ezért a Troya Szuperdiszkontnak!

Rendelés felvétel, információ: +36 30 160 3674